Mini movies

De eerste vraag die bij je naar boven komt is waarschijnlijk: 'wat zijn mini movies'? Dat zullen we je uitleggen. Mini movies zijn officieel kleine bewegende clipjes die je op je telefoon kunt afspelen. Voorheen, nog vóór het youtube-op-de-telefoon tijdperk, was dit namelijk erg speciaal. Met een mini movie kon je namelijk, net zoals met een emoticon, laten zien hoe je je voelde of een bericht kracht bij zetten. Aangezien men nu de mogelijkheid heeft om volledige youtube filmpjes online te kijken, zijn mini movies in de oorspronkelijke variant niet meer echt populair. Overigens zijn er wel nieuwe varianten van mini movies uitgebracht.

De nieuwe mini movies

Tegenwoordig maakt men speciale filmpjes die via mobiele apparaten gekeken kunnen worden. Deze filmpjes worden vaak in meerdere delen uitgebracht, in de vorm van mini documentaires bijvoorbeeld. Deze kunnen nuttig en leerzaam zijn, maar ook gewoon grappig en tijdverdrijvend. De nieuwe variant van mini movies worden eigenlijk alleen maar gemaakt voor smartphones, aangezien deze de specs hebben om een dergelijke video af te spelen. De oudere minimovies waren ook geschikt voor de vroegere telefoons.

Mini movies downloaden?

Er zijn veel manieren om mini movies op je telefoon te zetten. Je kunt ze downloaden via diverse websites, maar het is ook mogelijk om deze naar je toe te sturen via de email en vervolgens op te slaan op je telefoon. Ook op tablets kunnen mini movies afgespeeld worden. Kijk jij graag filmpjes op je mobiele apparaat? Hou je van leerzame of grappige filmpjes en wil je deze fijn in de trein op je telefoon kunnen kijken? Download dan mini movies!

Populaire gratis apps Apps Er zijn een hoop populaire apps te vinden in de mobiele applicatie winkels van diverse aanbieders zoals de Android playstore en de App store van Apple. Sommige zijn betaald, maar de meeste zijn gewoon gratis. Vaak... Lees meer
Realtones Ringtones Officieel is een realtone een zeer geavanceerde ringtone waar meestal bepaalde fragmenten van films of muziekstukken voor worden gebruikt. De naam 'realtones' stamt natuurlijk af van de echtheid van liedje of geluidsf... Lees meer