Games

Hou jij van gaming? Laat je dan verrassen door de vele games die je tegenwoordig op telefoons kunt sturen. Gamen is namelijk gezond en goed voor je lichaam. Het zorgt ervoor dat je ontstresst en daardoor kun je je daarna beter concentreren. Dit is inmiddels bewezen en tevens al aangenomen door verschillende topbedrijven als Microsoft en Google. Zij hebben dan ook gaming / ontstress momenten ingebouwd in de dag zodat je daarna weer fris en fruitig aan de slag kunt.

Gamen op je mobiel

Er zijn natuurlijk talloze manieren om te gamen. Zo zijn er de bekende game consoles zoals de Playstation, de XboX en de Nintendo. Ook kun je kiezen voor pc gaming. Maar tegenwoordig is het helemaal hip om te gamen op je mobiele telefoon. Door het installeren van apps kun je de leukste spelletjes spelen op je telefoon. De apps zijn zodanig gemaakt dat je eenvoudig kunt gamen: alle graphics en mogelijkheden zijn aangepast op een kleiner scherm en daarbij is de besturing gemakkelijk te doen via touch screen. Dat maakt gamen via de mobiele telefoon een topper.

De nieuwste games op je telefoon

Veelal zijn de nieuwste games gratis of tegen een kleine betaling te downloaden in de app store van Android en/of Apple. Wanneer je bedenkt dat een gemiddelde game voor je XboX en Playstation rond de 60 euro kost, dan kun je bedenken dat een gratis app of een app van een paar euro een echt koopje is. Dat is dus absoluut een reden om te gamen via je telefoon. Er zijn diverse spelletjes verkrijgbaar, variërend van de simpelste mini games tot de meest geavanceerde spelletjes die je je maar kunt bedenken.