Oude telefoon games

Klassieke telefoongames

De bekendste klassieke telefoongames zijn waarschijnlijk spelletjes die praktisch iedereen wel ooit gespeeld heeft. Dat was in de tijd dat de telefoons nog 'koelkasten' waren en dat men van een kleurenscherm nog nooit had gehoord. De spelletjes op de telefoon waren ontzettend simpel en tevens de enige vorm van vermaak die op de telefoon te vinden was. Tegenwoordig is dit wel anders, want momenteel wordt de telefoon meer gebruikt als mini computer dan als bel toestel, zoals het eigenlijk bedoeld was. Daarom is het erg leuk om eens terug te gaan naar die goeie oude tijd met klassieke telefoongames.

Snake: dé klassieker onder de telefoongames

Ken je de oude Nokia nog? De onverwoestbare telefoon met het leukste klassieke spelletje ooit? We hebben het inderdaad over snake. Deze game is eigenlijk heel erg simpel: je bent een blokje en je eet telkens een nieuwe blokje op wat je staart telkens verlengt. Het is belangrijk dat je niet tegen de wand of tegen jezelf aankomt, want dan ben je af en moet je weer van voor af aan beginnen. Vroeger, toen iedereen dit spelletje constant speelde, was het echt een rage. Mensen verkozen Nokia boven andere merken doordat Snake het spelletje was. Latere modellen van Nokia beschikten over Snake2.

Speel Classic Snake op je pc

Hoewel het natuurlijk leuker is om snake op je telefoon te spelen, kun je je jeugd nu herleven via de computer. Wij hebben namelijk de oude en vertrouwde variant van Snake voor je gevonden. Deze game speel je gratis en voor niets op Top40Beltoon.nl. Zorg ervoor dat je een zo hoog mogelijke score haalt zonder af te gaan. Succes!

Terug naar overzicht