Polyfone ringtones

Polyfone ringtones

Polyfone ringtones niet meer van deze tijd? Think again! Polyfone ringtones zijn weer steeds populairder aan het worden, zelfs wanneer je bedenkt dat er tegenwoordig nog veel geavanceerdere ringtones bestaan, zoals truetones en realtones. Toch is de polyfone ringtone weer bezig aan een opmars. De reden? Vaak hoor je niet meer of er een liedje op de radio speelt, of dat je telefoon met realtone afgaat. Daarom werden oude telefoons veelal standaard voorzien van een polyfone ringtone.

Lekker herkenbaar

De grote reden waarom polyfone ringtones weer helemaal populair worden is omdat deze erg herkenbaar zijn. Wanneer een dergelijke tune speelt, weet je dus zeker dat het jouw telefoon is die rinkelt. Met de meest geavanceerde ringtones weet je dat niet altijd, aangezien bijna iedereen met de laatste top40 hits op zijn telefoon rondloopt. Herkenbaarheid is dus voor veel mensen een reden om de oude en vertrouwde polyfone ringtones terug te halen. Het klinkt zo heerlijk nostalgisch.

Polyfone ringtones op je smartphone?

Aangezien de meeste smartphones tegenwoordig mp3 files afspelen als ringtone, kun je een gemiddelde polyfone ringtone niet zo maar op de een smartphone installeren. Overigens kost het niet veel moeite om er toch voor te zorgen dat er een schitterende polyfone beltoon klinkt wanneer je telefoon rinkelt. Je kunt namelijk een geluidsfragmentje opnemen met je smartphone, en deze vervolgens instellen als beltoon. Zo kun je eenvoudig polyfone ringtones gratis op je smartphone zetten.

Mocht je nog in het bezit zijn van een oudere telefoon, dan is het wel mogelijk om polyfone deuntjes te downloaden. Bekijk daarom ons assortiment polyfone ringtones en installeer deze eenvoudig op je mobiel. Zodoende kun jij weer van de nostalgisch tonen genieten wanneer je wordt gebeld.

Terug naar overzicht