Populaire betaalde apps

Populaire betaalde apps

Hoewel er talloze gratis apps te vinden zijn voor je telefoon, zijn de betaalde apps natuurlijk mooier en beter. Doordat er geld betaald wordt, kan men de app doorontwikkelen totdat deze helemaal perfect is. Dat zie je dan ook duidelijk terug in de app zelf. Tevens wordt je niet lastiggevallen door reclames, die je in een gratis app wel veel tegenkomt. Maar wat zijn nu de leukste betaalde apps? Wij zetten er een paar voor je op een rijtje.

Angry Birds Star Wars

Het bekende spelletje met de boze vogeltjes die complete bouwwerken en de varkentjes moeten vernietigen heeft een nieuwe variant. En niet zo maar een variant. Angry Birds Star Wars is uniek te noemen. Waarom? Je kunt niet alleen als vogel spelen, zoals we in alle andere delen gewend zijn, maar ook als varkentje. Join the dark side en speel als Darth Maul, de Emperor Palpatine of een van de vele andere favorieten. De graphics zijn simplistisch en fantastisch en de gameplay is absoluut van hoge kwaliteit. Met Angry Birds Star Wars kun je dus heerlijk ontspannen op je telefoon. Angry Birds Star Wars is verkrijgbaar voor het luttele bedrag van $0,99.

Minecraft

Gaming apps zijn razend populair, en dat blijkt wel met Minecraft. Minecraft is een spel waarbij je creatieve objecten bouwt met kubusvormige materialen. Deze materialen dienen echter eerst verzameld worden door de speler zelf. Het spelletje is zo populair dat de betaalde variant als meer dan 10 miljoen keer is verkocht. Het is dan ook geen verrassing dat de app zo populair is. Voor $6,99 krijg je de Minecraft Pocket Edition rechtstreeks op je iPhone zodat je alleen of samen met je vrienden schitterende bouwwerken kunt bouwen. Door de aanwezigheid van leuke features, zoals spinnen, schilderijen en TNT, wordt het spelletje nóg uitdagender dan het al is. Dit is dus absoluut een topper op het gebied van mobile gaming.

   

Terug naar overzicht