Populaire gratis apps

Populaire gratis apps

Er zijn een hoop populaire apps te vinden in de mobiele applicatie winkels van diverse aanbieders zoals de Android playstore en de App store van Apple. Sommige zijn betaald, maar de meeste zijn gewoon gratis. Vaak dien je in de gratis varianten wel rekening te houden met reclame, maar dat is te overzien. Ben je benieuwd naar de populairste gratis apps die er momenteel te downloaden zijn? Wij vertellen het je graag!

Minion Rush

Ken je de film Verschrikkelijke Ikke, oftewel Despicable Me? Dan komen Minions je ook vast bekend voor. Minion Rush is dan de perfecte game voor jou. In dit spelletje speel je een minion die door verschillende werelden rent. Het is de bedoeling dat je diverse obstakels ontwijkt en de nodige banaantjes pakt voor een goede score. Deze game is onverminderd populair door de schitterende graphics, de leuke geluidseffecten en de handige besturing. Deze game is zowel voor Apple als Android te downloaden.

Youtube

Filmpjes kijken is iets wat we allemaal leuk vinden om te doen. Tegenwoordig kan dit ook op de mobiele telefoon, want de youtube app zorgt ervoor dat je zonder poespas de leukste video's kunt checken. Door de nieuwe updates is de app zeer handig in gebruik. Je kunt bijvoorbeeld een nieuwe zoekopdracht invoeren terwijl het huidige liedje blijft doorspelen in de rechter beneden hoek. De app is gratis, maar let wel op met het kijken van video's terwijl je niet aangesloten bent op wifi. Dit kan namelijk voor een flinke hap uit je internetbundel zorgen. Youtube is verkrijgbaar voor Android en Apple

   

Terug naar overzicht