Realtones

Realtones

Officieel is een realtone een zeer geavanceerde ringtone waar meestal bepaalde fragmenten van films of muziekstukken voor worden gebruikt. De naam 'realtones' stamt natuurlijk af van de echtheid van liedje of geluidsfragment, wat meestal in mp3 wordt afgeleverd. Voorheen klonken ringtones namelijk nep en nagespeeld, maar dat is nu al lange tijd niet meer het geval. Er zijn veel bekende realtones verkrijgbaar, zo ook op Top40Beltoon.nl. Het assortiment is online te bekijken en je kunt je favoriete tune meteen bestellen.

Bekende voorbeelden van realtones

Realtones zijn mateloos populair, vooral bij de jongere generatie. Daarom zijn er dan ook talloze van deze ringtones uitgebracht, waarvan je er een aantal zal tegenkomen op Top40Beltoon. Zo is het bekende liedje Axel F uit de serie Beverly Hills Cop ontzettend populair. Dit deuntje blijft lang hangen en je zult meteen weten dat het jouw telefoon is die af gaat. Verder zijn er natuurlijk bekende liedjes die verkrijgbaar zijn als een dergelijke realtone. Zo kun je uiteraard kiezen voor bekende artiesten als Akon, Nelly Furtado en ZZ Top. Voor iedereen is er dus een geschikte realtone te vinden.

Realtones downloaden zonder abonnement

Het grote voordeel van Top40Beltoon is dat je geen abonnement hoeft af te sluiten wanneer je een realtone wilt downloaden. Je zit dus helemaal nergens aan vast. Kies je voor Christina Aguilera of kies je voor de begintune van Friends? Ga je voor de bekende Tour De France toeter, of gaat je voorkeur toch uit naar een Zwarte Piet die een liedje zingt over Pepernoten? Het is allemaal mogelijk. Kies je gaafste ringtone op Top40Beltoon.nl en voorzie je telefoon van een unieke en persoonlijke touch.

Terug naar overzicht