Ringtones

Top40Beltoon is de website met allerlei informatie over leuke ringtones. Maar wat is een ringtone precies? Eigenlijk is het een kort melodietje dat wordt afgespeeld wanneer iemand gebeld wordt. Op deze manier wordt de telefooneigenaar geattendeerd op het feit dat hij gebeld wordt en dat iemand met hem wil praten. Het aanbod in ringtones is bijna als oneindig te bestempelen.

De geschiedenis van de ringtone

Vroeger bestond een ringtone uit enkele noten die achter elkaar werden geplakt en een aantal keer werden herhaald. Toentertijd was een ringtone nog puur praktisch. Je wordt gebeld en je moet opnemen. Wanneer de telefoons steeds geavanceerder worden, worden de ringtone makers ook steeds creatiever. Waar er eerst nog een monotoon geluid te horen is, veranderd dit al snel in polyfone ringtones. Ook bekende liedjes worden omgetoverd als beltoon, en ze zijn dan ook mateloos populair, vooral onder jeugd. De markt ontploft en de ringtones worden nóg beter. In plaats van muzikale toontjes hoor je nu volledige liedjes wanneer er telefoons rinkelen. Het grappige is: veel mensen gaan nu juist weer terug naar het oude rinkel geluid van de telefoon, omdat dit momenteel meer trendy is dan de uitgebreide ringtoontjes.

Ringtones bestellen?

Ben je fan van unieke en leuke ringtones? Dan kun je deze nu eenvoudig en veilig online bestellen via Top40Beltoon.nl. Wij voorzien je van de leukste deuntjes zodat jij je telefoon in stijl kunt opnemen. Tegenwoordig is het mogelijk om voor élk contactpersoon een eigen deuntje te pakken, dus bestel zoveel ringtones als je kan! Bekijk onze toplijst met beltonen en kies je favoriet. Voor een laag bedrag staat dit muziekje vlug op jouw telefoon!