True ringtones

True ringtones

Een deuntje op je telefoon is absoluut noodzakelijk. Het is namelijk erg handig om te horen wanneer je gebeld wordt. Zodra dit het geval is, zal dit deuntje gaan spelen en dan kun je opnemen. Zodra je opneemt, stopt het deuntje met spelen. In het begin van het mobiele tijdperk waren de telefoondeuntjes zeer monotoon en niet echt creatief. Het waren gewoon enkele toontjes achterelkaar geplaatst. Tegenwoordig is het mogelijk om true ringtones op de telefoon te plaatsen. We leggen je graag uit wat dit precies zijn.

Truetones

Eigenlijk mogen we True Ringtones geen ringtone meer noemen, want dit zou het muziekje tekort doen. Eigenlijk is het namelijk gewoon een stukje van een liedje, meestal van een bekende artiest. Doordat de telefoons de laatste tijd zeer snel zijn ontwikkeld, is het natuurlijk normaal dat de ringtones ook mee ontwikkelen. Daarom kun je nu stukjes van uitgebrachte liedjes afspelen zodra je wordt gebeld. Bekende liedjes en artiesten waar ringtones van zijn gemaakt zijn onder andere Christina Aguilera, Rihanna, Eminem, Robbie Williams, maar ook Nederlandse artiesten zoals Antonie Kamerling, Marco Borsato en Guus Meeuwis. Er is dus beslist een liedje te vinden dat aansluit bij jouw persoonlijke wensen.

True tones bestellen?

Online kun je eenvoudig true tones bestellen van diverse artiesten. Meestal gaat dit via sms. Je kiest een true ringtone naar keuze en bekijkt de code die hierbij staat. Deze code kun je vervolgens smsen naar een bepaald nummer, waarna je een link krijgt toegestuurd. Met deze link kun je je gekozen true ringtone vervolgens downloaden. Voorzie je telefoon van een trendy deuntje naar keuze en ga voor een hippe true ringtone!

Terug naar overzicht