Nieuw: HTC Desire reeks

HTC komt met een nieuwe reeks telefoons in de Desire reeks. Van alle toekomstige modellen wordt de Desire 700 gezien als het absolute top toestel. Qua behuizing komt de smartphone overeen met de huidige HTC One, maar de software is schijnbaar een stuk minder krachtig. Daardoor is de telefoon een stuk goedkoper dan de huidige One.

1GB Ram, 8GB geheugen, 8MP camera

De Desire 700 is eigenlijk een stap terug in plaats van een stap vooruit. Het scherm is 5 inch en heeft een relatief lage resolutie van maar 960 pixels x 540 pixels. Daarbij is het ram geheugen 1GB en kun je foto's maken met de 8 megapixel camera. Verder is er nog 8 gigabyte geheugen ingebouwd, maar je kunt het geheel uitbreiden met diverse micro SD kaartjes. Daarbij passen er twee sim kaartjes in het toestel, wat handig is voor mensen die over de grens wonen of werken.

Het goedkope broertje van de HTC One

In principe kunnen we dus stellen dat de HTC Desire 700 een voordeligere versie is van de welbekende HTC One. In Taiwan gaat het toestel 13.900 Taiwanese dollars kosten, wat neerkomt op ongeveer €345,-. Dat betekent dat de 700 zo'n 100 euro goedkoper is als de HTC One.

Ook naar Nederland

Het is nog niet helemaal duidelijk of deze smartphones ook in Nederland gekocht kunnen gaan worden. Wel is het duidelijk dat HTC van plan is om nog meer goedkopere varianten uit te brengen. Aangezien de gehele Desire lijn normaal gesproken ook in Nederland verkrijgbaar is, is het hoogstwaarschijnlijk dat de nieuwe smartphones ook in Nederland gereleased gaan worden.

Terug naar nieuwsoverzicht
Realtones Ringtones Officieel is een realtone een zeer geavanceerde ringtone waar meestal bepaalde fragmenten van films of muziekstukken voor worden gebruikt. De naam 'realtones' stamt natuurlijk af van de echtheid van liedje of geluidsf... Lees meer
True ringtones Ringtones Een deuntje op je telefoon is absoluut noodzakelijk. Het is namelijk erg handig om te horen wanneer je gebeld wordt. Zodra dit het geval is, zal dit deuntje gaan spelen en dan kun je opnemen. Zodra je opneemt, stopt het ... Lees meer