Online kopen via smartphones

De tijd dat je de stad in moest om kleding, electronica en andere zaken te kopen, is voorgoed voorbij. Tegenwoordig is het namelijk volkomen normaal om via het internet alle producten te bestellen die je nodig hebt. Alles wordt handig bij je thuis bezorgd, meestal gratis, en het bespaart je dus een hoop tijd. Je hoeft niet meer met de auto of openbaar vervoer richting de stad om in zweterige pashokjes kleding te gaan passen. Toch is er nóg een trend die zeer merkbaar in de online shopping markt: mobiel kopen.

Kopen via de smartphone

De smartphone is een item dat iedereen ongeveer 24/7 in de buurt heeft. Doordat er tegenwoordig geen smartphone meer is zonder internetverbinding, is het ook vrij logisch dat er steeds meer gedaan wordt met het apparaatje. Het aantal shoppers die via een mobiel apparaat, bijvoorbeeld een smartphone of tablet, online spullen bestellen is in 2013 gestegen tot maar liefst 2,3 miljoen. Daarom is het dus van groot belang dat alle websites geschikt zijn voor mobieltjes. Ook worden er apps ontwikkeld voor webshops zodat het mobiel shoppen nóg gemakkelijker wordt.

App of mobiele website?

Grote webshops zoals H&M, Asos, Wehkamp en Bol.com hebben natuurlijk een eigen app. Zo hoeft men niet meer naar de browser om naar de website te gaan, maar kan men meteen op het home screen kiezen voor de app in kwestie. Voor kleinere websites en webshops is dit misschien nog niet rendabel. Voor deze shops en sites is een mobiele website wel absoluut een must. Als de website niet mobiel proof is, dan zal men een fikse omzet mislopen.

Terug naar nieuwsoverzicht
True ringtones Ringtones Een deuntje op je telefoon is absoluut noodzakelijk. Het is namelijk erg handig om te horen wanneer je gebeld wordt. Zodra dit het geval is, zal dit deuntje gaan spelen en dan kun je opnemen. Zodra je opneemt, stopt het ... Lees meer
Polyfone ringtones Ringtones Polyfone ringtones niet meer van deze tijd? Think again! Polyfone ringtones zijn weer steeds populairder aan het worden, zelfs wanneer je bedenkt dat er tegenwoordig nog veel geavanceerdere ringtones bestaan, zoals t... Lees meer