Wallpapers

Een wallpaper is in principe niets anders dan een behangetje op je telefoon. Het is namelijk een stuk leuker om tegen een leuke achtergrond aan te kijken dan tegen een saaie witte, grijze of zwarte vlakte. Vroeger was het niet mogelijk om een achtergrond aan je telefoon toe te voegen, simpelweg om de reden dat de telefoons daar niet geschikt voor waren. Het was namelijk niet mogelijk om de achtergrond aan te passen. Nadat de modernere toestellen werden geïntroduceerd, was het wél mogelijk om een wallpaper op je homescreen te zetten. Daar werd dan ook dankbaar gebruik van gemaakt.

Wallpapers op smartphones

Ben jij ze net zo zat als ik? Die standaard wallpapers op je telefoon. Het fijne van wallpapers op de smartphone is dat je een zelfgemaakte foto heel erg gemakkelijk op je eigen smartphone kunt zetten. Het is meestal één druk op de knop voordat je zojuist gemaakte foto op de homescreen of lock screen van je smartphone verschijnt. Ook kun je talloze wallpapers downloaden, zoals bijvoorbeeld van celebrities, auto's, mooie vrouwen, voetballers en andere mooie plaatjes. Deze zijn veelal gratis of tegen een kleine betaling te downloaden via diverse websites.

Apps met wallpapers

Er zijn nu ook talloze apps waar je in no-time duizenden kwalitatieve HD wallpapers voor je smartphone beschikbaar hebt. Veelal worden deze wallpapers gesorteerd in categorieën, zodat je altijd gemakkelijk kunt vinden wat je zoekt. Deze apps zijn beschikbaar voor zowel Android als iOS en worden dagelijks aangevuld met nieuwe wallpapers. Dankzij de wallpaper apps ben jij er altijd van verzekerd te beschikken over de coolste wallpapers.

Populaire betaalde apps Apps Hoewel er talloze gratis apps te vinden zijn voor je telefoon, zijn de betaalde apps natuurlijk mooier en beter. Doordat er geld betaald wordt, kan men de app doorontwikkelen totdat deze helemaal perfect is. Dat... Lees meer
True ringtones Ringtones Een deuntje op je telefoon is absoluut noodzakelijk. Het is namelijk erg handig om te horen wanneer je gebeld wordt. Zodra dit het geval is, zal dit deuntje gaan spelen en dan kun je opnemen. Zodra je opneemt, stopt het ... Lees meer